I mitten av januari 2020 öppnade kafé Fresh ovanför rulltrappan vid huvudentrén. Michael Challma är mycket glad över att kaféet snabbt blivit en uppskattad mötesplats för dem som arbetar i huset.

Michael Challma har lång erfarenhet av restaurangbranschen och har drivit både kaféer och sushirestauranger tidigare.  
– Vi är ett familjeföretag och Fresh är ett nytt koncept som vi hoppas kunna utveckla till en kedja. Det är väldigt roligt att få börja just här i Tomteboda som är ett speciellt hus men speciella hyresgäster.

På menyn finns sushi, sallader, varma rätter och olika typer av smörgåsar. Precis som för alla nystartade verksamheter har det varit en del utmaningar i början med att hitta personal och få allt på plats men det går bättre och bättre.
– Det måste vara en inkörningsperiod när man testar sig fram för att se vad som passar bäst och det börjar vi göra nu. Fler och fler kommer hit. Vid lunch är det alltid fullt och vi har redan några stammisar som hittat sin favoritsushi. Vi har även fått igång en del catering i huset med frukostar, fruktkorgar och luncher vilket är roligt. Vi skissar på en app för avhämtning och har planer för att utveckla servicen till hyresgästerna. Det känns riktigt bra att vara här.

Vid sidan om positiv feedback, nöjda och glada kunder så är det en sak Michael är extra tacksam över.
– Förvaltare och ägare i det här huset är otroligt hjälpsamma. De ställer alltid upp, svarar snabbt och ger den bästa service. Så är det verkligen inte överallt!

Kaféet är öppet varje vardag mellan 7 och 15. 

Telefonnummer: 076-397 83 86