Senaste nytt

Senaste nytt

Cykelservice Tomteboda Postterminal

Cykeltvätt på plats

5 mars 2020
Nu är cykeltvätten på plats i servicerummet mitt emot cykelgaraget. För allas trevnad, lämna platsen i fint skick. Spola av ytorna och rulla ihop slangen.

Tomteboda booklet

26 februari 2020
Beställ vår booklet om Tomteboda här. Möt  våra hyresgäster, läs om husets historia, dess unika karaktär och ägarnas visioner för både huset och omgivningen.  Kostnadsfritt, max fem exemplar per beställning.

Övergångsstället Terminalvägen

24 februari 2020
Som vi tidigare informerat om gräver Solna vatten för nya ledningar på Terminalvägen. För närvarande pågår arbetet vid övergångsstället mellan busshållsplatsen och vår entré på Terminalvägen 14. Det kommer hela tiden vara möjligt att passera men bli lite stökigt. Vi och Solna vatten hoppas ni har överseende med eventuella störningar.

Klockan åter på entréplan

När Tomteboda Postterminal stod klart 1983 var konst ett viktigt inslag i alla miljöer. Nu är äntligen den skeva klockan, som var en blinkning till det snedställda taket utanför, åter på plats i entréplan. Klockan designades av Åke Pallarp som också designat de färgglada våningsmarkörerna. Han hade även det övergripande ansvaret för den konstnärliga utsmyckning av Tomteboda.

Lackning av golv på källarvåningen

14 februari 2020
Hisshallen på källarvåningen (KV) dit hiss U och V går är avstängd fredag den 14 februari till lördag 15 februari. Använd under denna tid hiss N istället,  välj våningar 1,5 för att komma till cykelgaraget.

Michael Challma kafé Fresh Tomteboda postterminal

Nu öppnar kafeet!

29 januari 2020
Nu har kafé Fresh äntligen öppnat på entréplanet ovanför rulltrappan. På menyn finns bland annat sushi, smörgåsar och varma rätter.  Välkomna!

Spårområdet Tomteboda postterminal

Ny garageinfart

28 januari 2020
Nu är den nya garageinfarten, för personbilar och mindre pickuper, på husets östra sida (mot spårområdet) öppen. Kortläsare finns både ovanför rampen (för vänsterstyrda bilar) och nedanför rampen innan porten (för högerstyrda bilar). Det här betyder att garageporten på Terminalvägen 8-10 snart stängs för personbilar och endast är tillgänglig för större lastbilar.

Cykelentrén öppnas

27 januari 2020
Nu är cykelentrén på Terminalvägen 16b öppen. Här kan du cykla hela vägen ner till cykelrummen. Här finns även laddboxar för elcyklar, en cykeltvätt och flera servicestationer.

Tips!

22 januari 2020
Har du sett att det finns gång- och cykelvägar söderut från Tomteboda som går till Norra Stationsgatan? Därifrån avgår buss 53 och 72 upp till 14 gånger i timmen på vardagar. Fler kommunikationstips och karta hittar du här.

Tomteboda